top of page
voeten.jpg

Hoe(veel)?

gesprek

Zowel voor coaching als voor bemiddeling gaan we in gesprek.

Als coach voor persoonlijke groei heb ik de ervaring dat vaak meerdere gesprekken nodig zijn om verandering mogelijk te maken. Ook de tussentijd is wezenlijk om inzichten te laten bezinken, te integreren.
Een gesprek duurt één uur. Je kiest dan zelf of er een volgend gesprek komt.

Ook bemiddeling heeft tijd nodig om tot antwoorden en oplossingen te komen. We plannen dus een traject met gesprekken van telkens ongeveer anderhalf uur. Tijdens het eerste gesprek bekijken we samen jullie verwachtingen hierrond.
Zijn er meer afspraken nodig dan bij het begin voorzien of is er nood aan een opvolgmoment, dan kan dat.


duik

Soms zet een duik in koud water je groei kracht bij. Je voelt in levenden lijve hoeveel moed jij in je hebt. Op het kantelpunt van een groeiproces kan het waardevol zijn een gesprek te combineren met een MeerMinnenduik.
Het kan ook waardevol zijn om te MeerMinnen in het water. Te voelen hoe het water jou draagt en wat het met jou doet. 


hoeveel

Voor coaching werk ik aan een tarief van 70 EUR per uur. 
Voelt een gesprek voor jou afgerond voor het uur om is, dan blijft dit bedrag behouden. Je betaalt meteen na het gesprek.

Voor een coaching met MeerMinnenduik betaal je 100 EUR.

In het kader van bemiddeling werk ik aan een tarief van € 120 tot 170 EUR per uur. Ik hou hierbij rekening met het aantal en de draagkracht van de partijen. 
Een bemiddeling vraagt voorbereiding, verwerking, teksten opstellen en communicatie (e-mail en telefoon). Daarvoor vraag ik een administratieve kost van 70 EUR per uur die ik maandelijks factureer.

 

Trainingen worden helemaal op maat gemaakt. Het is dus niet mogelijk om hier een vaste prijs voor te bepalen. 


Voor een verplaatsing reken ik  0,35 EUR per kilometer.

 

waar

Gesprekken voor bemiddeling en coaching vinden plaats bij MeerMinnen thuis in Gent, aan zee, aan een meer of in jouw bedrijf. 

 

bottom of page